Liposuctia, un plus de motivatie pentru ca rezultatele eforturilor tale sa devina in sfarsit vizibile!

Exista o tendinta in randul oamenilor inteligenti si informati din ziua de azi, de a incerca sa duca o viata cat mai sanatoasa.
Dar a urma acest stil de viata sanatos nu este un lucru usor pentru toata lumea.
Tentatia mancarurilor tip fast food si a mancarurilor bogate in grasimi este la tot pasul; din cauza unui program incarcat si a oboselii, este mult mai usor sa ne aruncam pe canapea decat sa mergem la sala.
Nemaivorbind de faptul ca nu intotdeauna esti multumit de rezultate, chiar si dupa ore grele de tras la sala sau dupa o perioada de dieta sanatoasa.
Colacei de grasime care nu vor sa se clinteasca, “aripioare” in flancuri consistente, coapse prea voluminoase, burta lasata si bratele cu exces de grasime si piele, gusa suparatoare, toate acestea creeaza frustrari persoanelor care vor sa vada rezultate dupa efortul lor de a scapa de kilograme, de a intra in forma si de a duce o viata mai sanatoasa.
De ce se intampla toate acestea la unele persoane si ce putem face in aceasta privinta?
Dr. Radu Panturu, specialist in chirurgie plastica si estetica are raspunsul: Liposuctia!

Zone cu grasime persistenta

Poate ca ai muncit mult pentru a arata si a te simti mai bine, dar unele zone ale corpului tau nu par a fi impresionate de efortul depus.
Chiar si persoanele care tin cel mai strict regim se pot simti frustrate de faptul ca aspectul lor fizic nu raspunde adecvat la efortul depus.
Adevarul este ca nu exista un exercitiu minune de reducere a grasimii pe o anumita zona. Corpul tau are propriul sau tipar de pierdere in greutate, fie ca ne place sau nu.
Pe parcursul experientei sale, Dr. Radu Panturu a constatat, la unele femei, de exemplu, o nemultumire, legata de faptul ca sanii lor cad cand acestea pierd in greutate, dar burta, coapsele sau soldurile pierd mai greu din grasime.
In cazul barbatilor, in schimb, Dr. Radu  Panturu a constatat ca “burta”, colacul abdominal, este greu de inlaturat, chiar daca acestia au reusit sa-si tonifice bratele, pieptul , coapsele sau gambele.

Gaseste-ti motivatia!

Liposuctia sau lipoaspiratia este una din cele mai populare proceduri ale chirurgiei estetice in zilele noastre. Dr. Radu Panturu, chirurg estetician, este de parere ca unul din marile avantaje ale liposuctiei este ca aceasta poate trata una sau mai multe zone cu grasime problematica si te poate ajuta sa–ti recapeti increderea in tine si sa vezi in sfarsit ca eforturile tale de a arata bine sunt incununate de succes vizibil.

Liposuctia si un stil de viata sanatos!

Dar dincolo de aceasta, multe persoane isi gasesc motivatia de a manca sanatos si de a fi mai activi dupa operatia de liposuctie.
Aceasta deoarece aceste persoane vad rezultatele eforturilor depuse si sunt mandrii de ceea ce au realizat si vor sa mentina rezultatele.
Poate ca e dificil si frustrant sa faci 50 de abdomene, zi de zi, cand tot ce vezi este piele in exces si grasimea care acopera munca asidua.
Dar odata ce ai eliminat excesul de grasime vei vrea sa menti tonusul abdomenului tau suplu, ce arata grozav !
Dupa ce imbraci noile haine de antrenament, ce iti pun in valoare noua ta silueta, nu te vei simti intimidat atunci cand mergi la sala. Si vei refuza mai usor gogosile ce-ti apar in cale, pentru ca este o senzatie grozava sa incapi si sa arati bine in pantalonii mulati.
Batalia constanta, ce o dam cu totii, impotriva mancarurilor bogate in calorii si impotriva atractiei exercitate de canapeaua din fata televizorului, devine mai usor de castigat, cand ceea ce vezi zilnic in oglinda este incurajator.
Nu lasa munca ta grea de la sala si din bucatarie sa paleasca in fata rezistentei invelisului de grasime incapatanat din zonele de unde pur si simplu nu se indupleca sa dispara!
Afla si tu beneficiile operatiei de liposuctie in a incununa eforturile tale si bucura-te de cea mai buna versiune a ta.
Contacteaza-l pe Dr. Radu Panturu la + 40  773 391 085 pentru o consultatie!
Mai multe detalii referitoare la oferta actuala de pret a operatiei de liposuctie gasesti la: Pret Liposcutie / Lipoaspiratie.
 
O descriere amanuntita a operatiei de liposuctie si cele mai frecvente intrebari legate de aceasta procedura gasesti pe pagina de Liposuctie  si daca doresti sa beneficiezi de ultima tehnologie in materie de liposuctie asistata de laser, gasesti mai multe informatii la Liposuctie laser GPS.
Afla mai multe detalii despre Dr. Radu Panturu, chirurg plastician, chirurg estetician.

2 Comentarii

Lasa un comentariu

Call Now Button