Intraceuticals

O infuzie de oxigen pentru pielea ta obosită!

Intraceuticals: Rejuvenarea facială cu ajutorul oxigenului hiperbaric

IntraceuticalsIntraceuticals, procedura supranumită și “tratamentul Madonnei”, este una dintre metodele de rejuvenare folosite în cele mai exclusiviste clinici de estetică din lume.

Kim Kardashian, Justin Timberlake, Victoria Beckham sunt doar câteva dintre starurile care sunt îndrăgostite de acest tratament!

Tratamentul constă în aplicarea unui serum infuzat cu oxigen în straturile adânci ale pielii.

Este un tratament non-invaziv, destinat rejuvenării faciale, cu ajutorul căruia putem trata ridurile superficiale, dar și profunde, petele pigmentare, acneea, cearcănele, dar și laxitatea cutanată.

Deși rezultatele sunt vizibile încă de la prima ședință, pentru rezultate semnificative se recomandă 6 ședințe, efectuate treptat, la interval de câte o lună.

Rezultatul va fi mai spectaculos dacă anterior tratamentului Intraceuticals se va efectua și o microdermoabraziune, ce va îndepărta stratul  superficial al pielii, înlesnind astfel absorbția  ingredientelor active introduse prin terapia cu oxigen hiperbaric.

Aceste substanțe sunt bine selecționate în funcție de tipul de ten și nevoile fiecărei persoane în parte și constau în: acid hialuronic, vitamina A, vitamina C, vitamina E, dar și antioxidanți, substanțe ce conduc la o hidratare superioară, din interior, a tenului, dar și la stimularea producției de elastină și colagen.

Mai multe detalii referitoare la prețuri tratament găsiți aici.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Call Now Button