Fillere

Pentru un aspect natural, întinerit și armonios

Totul despre cele mai utilizate fillere faciale

Fillerele faciale: Juvederm, Amalian, Restylane, Pluryal, Princess, Teosyal, Belotero, Radiesse (hidroxiapatita de calciu)

Tratamentul ridurilor, mărirea buzelor cu acid hialuronic

Injectii fillere femei Dr.PanturuExistă multe motive pentru care fillerele pe bază de acid hialuronic pot ca să fie soluția pe care o căutați. Fie că este din cauza trecerii timpului și a efectelor acestuia asupra fermității și aspectului pielii dvs. sau pentru că vreți ca să vă accentuați aspectul feminin, respectiv cel masculin, fillerele cu acid hialuronic reprezintă o soluție rapidă și ușoară pentru a accentua frumusețea feței dvs.

Dr. Panțuru s-a specializat în injectarea cu acid hialuronic în mod strategic în zonele problemă și în cantitatea adecvată pentru un aspect natural întinerit, evitând un aspect artificial de “injectat”.

Fillerele faciale sunt folosite pentru mărirea buzelor, pentru a reda și accentua volumul buzelor, a obrajilor, pot completa în mod armonios anumite zone ale feței care au un aspect ridat și contribuie la un aspect prematur îmbătrânit. Pentru a obține aceste rezultate, dl. dr. Radu Panțuru utilizează fillere cu acid hialuronic, ca de exemplu: Juvederm, Amalian, Restylane, Pluryal, Princess, Belotero, Teosyal, în tratamentele destinate zonelor problemă ale feței.

Volumul suplimentar conferit de aceste fillere dau un aspect mai tineresc și revitalizat al feței.

Care sunt factorii de care trebuie ca să țineți cont când apelați la injecții cu fillere?

Dr. Panțuru a urmat cursuri de specializare în cele mai moderne tehnici de injectare cu acid hialuronic și este în măsură ca să vă ofere cele mai bune rezultate. Fillerele injectabile nu trebuie văzute ca un “machiaj’ care se poate îndepărta după bunul plac, de aceea este foarte important ca persoana care vi le administrează să fie calificată, pentru ca dvs. să vă bucurați de rezultatele mult visate.

Înțelegerea anatomiei faciale și un ochi format pentru o estetică cu un aspect natural, sunt elemente esențiale pentru ca fața dvs. să nu aibă un aspect vizibil „lucrat”. Aici nu este locul unde să faceți rabat la calitate. Efectul pe care-l căutați este o față fără riduri care pare că „sfidează timpul”. Cu toții am văzut persoane unde rezultatul injecțiilor nu este deloc discret și care par că au fost înțepate de un stup de albine. Cheia unor rezultate sigure și armonioase este cunoașterea anatomiei faciale. Lipsa înțelegerii ei poate conduce inclusiv la probleme serioase medicale, nu doar estetice!

Rezultate injecții fillere Dr. Panțuru

Mă interesează corectarea ridurilor, care sunt pașii următori?

Rezultate injectii fillere Dr.Panturu

Odată ce vi s-a trezit interesul pentru corectarea ridurilor sau mărirea buzelor cu acid hialuronic, pașii următori sunt programarea unei consultații la dl. dr. Panțuru pentru a discuta rezultatele dorite și așteptările dvs. și a stabili împreună care este soluția cea mai potrivită.

În cadrul consultației, dl. dr. Radu Panțuru va trece în revistă dosarul dvs. medical și medicamentele pe care le luați la momentul intervenției, în ce constă procedura și complicațiile care ar putea ca să apară și vă va face recomandări pentru situația dvs. specifică.

Care sunt fillerele care vor fi folosite?

Folosim fillere pe baza de acid hialuronic, o substanță naturală ce se găsește și în pielea umană și care are proprietatea ca să atragă și să se unească cu moleculele de apă, ceea ce conduce la păstrarea volumului pielii. Acidul hialuronic are un rol esențial în elasticitatea și capacitatea pielii dvs. de a-și păstra hidratarea, contribuie inclusiv la lubrifierea încheieturilor dvs.

Dl. dr. Panțuru folosește acidul hialuronic în mod strategic pentru a conferi un aspect întinerit și voluminos buzelor și pomeților, pentru a estompa ridurile adânci sau pentru a contura forma feței prin proceduri non-chirurgicale. Acidul hialuronic are un istoric de succes în tratamentele estetice timp de mai mult de 10 ani și este considerat foarte sigur pentru injectare, fiind biodegradabil și metabolizat fără probleme de corpul omenesc.

Deseori, fillerele pe baza de acid hialuronic sunt folosite în completare și în tratamentele cu botox, acolo unde doar injecțiile cu toxina botulinică nu sunt suficiente pentru a obține rezultatele dorite. Acidul hialuronic este ideal în procedurile estetice, deoarece poate absorbi până la de o mie de ori propria greutate în apă, adăugând un volum substanțial suprafeței pielii îmbătrânite. Prin urmare, fața apare mult întinerită, deoarece acidul hialuronic este preluat și de colagen, o altă substanță esențială, cu rol de a susține structura pielii umane.

Care este aplicabilitatea fillerelor pe bază de acid hialuronic?

Injecțiile cu acid hialuronic (Juvederm, Amalian, Restylane, Pluryal, Princess, Belotero, Teosyal etc.) conferă rezultate stabile de până la 9 – 12 luni pentru riduri moderate sau chiar severe.

Se folosește pentru:

  • ridurile naso-labiale (ridurile de zâmbet): acele linii care se conturează de la marginile nasului până la colțurile buzei superioare;
  • pomeții: inclusiv estomparea ridurilor, cât și refacerea volumului feței care a fost pierdut în urma procesului de îmbătrânire sau a pierderii în greutate;
  • bărbia: refacerea conturului și creșterea definiției și fermității ei.
  • buze: mărirea buzelor prin creșterea volumului pierdut prin procesul de îmbătrânire sau conturarea unor buze mai voluptoase
  • -liniile marionetă” – liniile verticale și ridurile prezente sub colțurile gurii;
  • ridurile peri-oculare “Crow’s feet”-  tratarea ridurilor și a liniilor fine aflate în colțurilor ochilor care au apărut din cauza îmbătrânirii, expunerii la soare, fumatului sau a expresiilor faciale;
  • ridurile glabelare sau de încruntare – tratarea ridurilor și a liniilor aflate între sprâncene si care s-au format din cauza contractării repetate a mușchilor frunții.

Cu ajutorul tratamentelor cu fillere de tip Juvederm, Amalian, puteți estompa cu succes semnele îmbătrânirii:

  • deteriorarea structurii pielii: concretizată în linii fine, riduri și schimbări în textura pielii;
  • coborârea pielii: sub efectul gravitației și a pierderii elasticității și fermității pielii;
  • pierderea de volum a țesuturilor și a anumitor structuri ale feței: buze, pomeți, bărbie etc.

Toate aceste tratamente nu necesită o intervenție chirurgicală, însă rezultatele obținute sunt temporare. Dacă însă căutați o soluție permanentă, dl. dr. Panțuru vă poate sugera, în funcție de situația dvs. concretă, diverse tratamente chirurgicale: lifting de sprâncene, blefaroplastia, precum si alte astfel de proceduri.

Rezultate Injecții Fillere Dr. Panțuru

La ce rezultate mă pot aștepta în urma tratamentului ridurilor cu fillere cu acid hialuronic?

Rezultate Injectii Fillere

Injecțiile cu acid hialuronic conferă volum și structură feței dvs. pentru a estompa efectul ridurilor adânci și a reface volumul zonelor care și-au pierdut din fermitate. Odată injectată, zona respectivă va amorți timp de aproximativ o oră. Tratamentul se face fără a fi nevoie de anestezie și este relativ lipsit de disconfort și durere.

Pentru injecțiile în buze, se poate în prealabil aplica un gel cu efect de amorțire.

Administrarea injecțiilor va dura în medie câteva minute, în funcție de numărul zonelor tratate.

În urma finalizării injecțiilor, zona tratată va suferi de o tumefiere localizată care se poate trata cu comprese cu gheață. Dvs. veți simți tumefierea, însă ea va fi abia perceptibilă pentru alte persoane, ceea ce face posibil ca să vă reluați activitățile curente fără mari întreruperi în urma acestei proceduri.

Ceea ce urmărim este ca dvs. să obțineți un aspect perfect natural și complimentele pe care le veți primi sa fie pentru “genele” dvs. bune.

Precauții și recomandări

Cum trebuie să mă pregătesc înainte de procedură?

Nu va fi nevoie de multe pregătiri în prealabil, însă e recomandabil ca să renunțați la orice medicamente care au un efect anticoagulant, ca de exemplu aspirina și se recomandă să renunțați la fumat cu cel puțin 2 săptămâni înainte de intervenție pentru a asigura rezultate optime în urma procedurii.

Înainte de injectare, dl. dr. Panțuru va utiliza un gel local pentru a amorți zona injectată, însă cele mai moderne fillere au deja incluse lidocaină, ceea ce elimină necesitatea folosirii unui anestezic suplimentar. Odată ce injecțiile sunt finalizate, zona este masată cu delicatețe.

Precauții și recomandări injecții fillere Dr. Panțuru

Precautii si recomandari injectii fillere Dr.Panturu

Care sunt recomandările ce trebuie respectate după procedură?

După tratament, se recomandă evitarea pentru următoarele 24 de ore a exercițiilor fizice solicitante, expunerii la soare sau la căldură excesivă.

De asemenea, se recomandă evitarea consumului de alcool timp de 24 de ore.

Prin aceste precauții se evită complicațiile care ar putea ca să apară, ca de exemplu roșeața, iritarea, durerea și senzația de disconfort localizată în zonele tratate.

Puteți ca să reduceți inflamația prin aplicarea de comprese cu gheață.

Vasele de sânge ale feței

Fața are o structură anatomică foarte delicată, de aceea este necesară înțelegerea structurii ei pentru o deplină siguranță în timpul intervenției, precum și pentru a obține rezultatele dorite.

Injecțiile neintenționate într-un vas de sânge pot conduce la dureri, inflamații și, în cazuri mai rare, necroze cutanate sau chiar orbire.

De aceea se recomandă ca aceste proceduri să fie făcute întotdeauna doar de către un specialist, precum dl. dr. Radu Panțuru.

Preț tratament riduri cu acid hialuronic

Prețul injecțiilor de corectare a ridurilor cu acid hialuronic variază în funcție de particularitatea cazului și a numărului de zone în care s-au corectat ridurile. Costul tratamentului împotriva ridurilor variază și în funcție de acidul hialuronic utilizat. De asemenea prețul intervenției de corecție a ridurilor diferă și în funcție de cantitatea de acid hialuronic folosită. Pentru o ofertă actuală de preț a intervenției pentru terapia ridurilor cu acid hialuronic accesați linkul: preț tratament riduri cu acid hialuronic.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Call Now Button