Liposuctie munte pubian

Bucură-te de un bikini look fără cusur!

Liposucție munte pubian, muntele lui Venus

operatia de liposuctie munte pubian la Dr. Panturu

Pentru a fi în pas cu moda, multe haine se poartă acum mulate pe corp și astfel atrag atenția asupra zonelor intime feminine, ceea ce creează anxietate pentru multe femei referitoare la aspectul muntelui lor pubian în haine.

Procedura de liposucție munte pubian este o soluție pentru reducerea dimensiunii acestuia, care din cauza geneticii sau a creșterii în greutate, cauzează jenă și disconfort multor femei, mai ales atunci când poartă haine mulate pe corp.

O altă împrejurare poate fi de exemplu în cazul unei paciente care a beneficiat de abdominoplastiei sau de liposucție a trunchiului și a rămas cu un munte pubian disproporționat în raport cu noile contururi ale corpului. Din fericire, această problemă se poate trata prin liposucția muntelui pubian.

Procedura de liposucție munte pubian este o procedură relativ simplă, care însă poate crea efecte pozitive.

O altă indicație a liposucției regiunii pubiene este penisul îngropat la bărbații supraponderali sau a celor cu o astfel de predispoziție genetică.

Prin procedura de liposucție munte pubian la bărbați se realizează mărirea  penisului prin eliminarea stratului de grăsime și practic dezgroparea penisului din grăsimea pubiană.

O cerință importantă însă este ca pielea din această zonă să nu își fi pierdut elasticitatea, deoarece odată grăsimea îndepărtată, excesul de piele rezultat poate deveni inestetic. În aceste situații un lifting pubian este procedura potrivită pentru a reduce atât grăsimea excedentară și a crea un efect de lifting concomitent.

Recomandare procedură

La ce vă puteți aștepta în urma operației de liposucție munte pubian?

recomandare liposuctie munte pubian Dr. Panturu

Liposucția muntelui pubian este recomandată pentru femeile, dar și bărbații pentru care aspectul capitonat al muntelui pubian este perceput ca fiind deranjant. Situații când se recomandă această operație estetică:

  • aspect capitonat și vizibil ieșit în exterior al muntelui pubian;
  • piele care și-a pierdut elasticitatea și care atârnă în zona pubiană;
  • aspect denivelat și lipsit de uniformitate în zona muntelui pubian;
  • lipsa de armonie între mărimea muntelui pubian și restul corpului;
  • pentru bărbații cu penis îngropat în stratul de grăsime pubiană.

Este important ca starea de sănătate generală pre-operatorie să fie bună și pielea să aibă elasticitatea adecvată pentru a îmbrățișa noile dimensiuni micșorate ale muntelui pubian post-liposucție.

Cea mai bună modalitate pentru a stabili dacă îndepliniți aceste condiții este în timpul unei consultații la dl. dr. Panțuru.

Cum se desfășoară procedura

Procesul începe prin programarea unei consultații cu dr. Panțuru. Veți avea oportunitatea ca să discutați obiectivele și așteptările pe care le aveți după această operație și să lămuriți toate întrebările dvs.

În timpul consultației, dl. dr. Panțuru va analiza și explica:

  • dosarul dvs. medical și orice medicație pe care în prezent o luați;
  • procedura operatorie și variantele avute în vedere;
  • recomandările personalizate în funcție de nevoile și obiectivele dvs. personale.

În ce constă operația de liposucție munte pubian?

Liposucția muntelui pubian se va face sub anestezie locală și sedare intravenoasă sau sub anestezie generală. Dl. dr. Panțuru va discuta și alege împreună cu dvs. varianta cea mai potrivită pentru cazul concret în care vă aflați.

În timpul intervenției estetice se vor efectua câteva incizii minuscule, care de multe ori nici nu vor necesita suturare. În general, se maschează inciziile în cuta muntelui pubic. O canulă mică este inserată și grăsimea este sucționată. Dacă este nevoie, se vor plasa și drenaje pentru a evacua fluidele și a ajuta reducerea tumefierii.  Dr. Panțuru vă va consulta la intervale regulate pentru a se asigura de bunul mers al recuperării post-operatorii.

Perioada de recuperare post-operatorie

recuperare liposuctie munte pubian Dr. Panturu

Majoritatea pacienților își vor putea relua activitățile curente la o săptămână după operație.

Va exista tumefiere locală și disconfort, însă acestea vor putea fi controlate cu ajutorul medicației analgezice prescrise de dl. dr. Panțuru.

Simptomele se vor ameliora treptat în următoarele 3 săptămâni, însă va dura câteva luni pentru o finalizare a procesului de vindecare.

Se recomandă evitarea exercițiilor fizice solicitante timp de 6 săptămâni și purtarea de îmbrăcăminte de compresie timp de 2 – 3 săptămâni post-operatoriu.

Prețurile liposucție munte pubian

Prețul operației de liposucție/lipoaspirație variază în funcție de tipul de intervenție (tumescentă, laser lipoliză, vaser lipo etc.) și în funcție de tipul de anestezie (locală sau generală). Costul pentru lipoaspirație în anestezie locală este mai mic.

De asemenea, dacă vă doriți efectuarea intervenției chirurgicale sub anestezie generală ca să scăpați de grăsimea din mai multe zone (prin liposucție) veți beneficia de prețuri mai mici decât prețul pentru fiecare zonă luată individual.

Pentru oferta de preț actuală a operației de liposucție a zonei pubiene, vă rugăm ca să vizitați pagina: Preț liposucție/ lipoaspirație munte pubian.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button