Blefaroplastie pleoape

Ochii sunt oglinda sufletului!

Pentru un aspect întinerit al regiunii oculare

Blefaroplastie pleoapeOchii sunt primul lucru la care ne uităm, atunci când vorbim cu cineva. Nimic nu trădează mai mult efectele vârstei și gravitației decât ochii obosiți sau pungile de sub ochi. Excesul de grăsime, ridurile și pleoapele lăsate creează un aspect obosit și îmbătrânit.

Efectuând chirurgia pleoapelor, cunoscută medical sub denumirea de blefaroplastie pleoape, dr. Radu Panțuru vă poate întineri estetica ochilor, îmbunătățind aspectul pleoapelor superioare, pleoapelor inferioare sau a ambelor.

Blefaroplastia oferă pacienților un aspect mai tineresc și mai odihnit.

Există diverse motive pentru a urma chirurgia pleoapelor, iar dr. Panțuru vă poate ajuta ca să obțineți un aspect revitalizat și întinerit al pleoapelor superioare și inferioare.

Motivele pentru care pacienții apelează la operația de blefaroplastie pleoape includ:

Pleoape lăsate: un exces de piele la nivelul pleoapei superioare care dă aspectul de obosit sau poate chiar obtura câmpul vizual.

Pungile de sub ochi: pe măsură ce îmbătrânim, vom dezvolta de multe ori pungi sub ochi. Acestea sunt de obicei cauzate de o întindere excesivă a țesutului subcutanat al pleoapei inferioare și este o problemă care ușor de inversat prin blefaroplastie.

Piele care atârnă și ridurile sub ochi: laxitatea pielii și a țesutului de sub ochi oferă un aspect îmbătrânit, iar blefaroplastia este folosită pentru a înlătură ridurile accentuate aflate în aceasta zonă.

Ochii căzuți: pleoapele care au cantități excesive de grăsime te pot face să arăți obosit tot timpul; această grăsime poate fi extrasă în timpul intervenției chirurgicale, lăsând un aspect mai tânăr chipului.

Tipuri de blefaroplastie:

Blefaroplastia superioară:

Chirurgia pleoapei superioare implică îndepărtarea pielii în exces care poate provoca multiple riduri, sau chiar, în unele situații, obturarea câmpului vizual, în cazurile grave de blefarosalazis când pliul cutanat al pleoapei superioare poate depăși  linia genelor. În unele situații, o corectură a musculaturii pleoapelor (partea palpebrală a mușchiului orbicular al ochiului) poate fi realizată prin aceasta incizie concomitent. De asemenea, se poate înlătura și excesul de grăsime prezent la nivelul pleoapelor superioare.

Blefarosalazisul este afecțiunea pleoapei superioare caracterizată prin piele în exces care poate obtura câmpul vizual. Pacientul are dificultăți în a ridica pleoapa superioară. În aceste cazuri blefaroplastia are și rol funcțional, îmbunătățind câmpul vizual și capacitatea pacienților de a ridica pleoapa.

Blefaroplastia inferioară:

În timpul intervenției chirurgicale efectuate la nivelul pleoapei inferioare, dr. Panțuru va redistribui grăsimea și țesutul subcutanat, eliminând aspectul de pungi sub ochi și va exciza excesul tegumentar.

Pacientul ideal pentru operația de blefaroplastie:

Sunteți un candidat bun pentru blefaroplastie?

Pacientul ideal blefaroplastieChirurgia pleoapelor la dl. dr. Panțuru vă va lăsa cu un aspect întinerit. E o procedură comună pentru pacienții cu vârste de peste 30 de ani, folosită pentru a repara efectele îmbătrânirii pielii.

Pe măsură ce îmbătrânim, pielea își pierde elasticitatea și atunci când adăugați la asta și efectele gravitației, pielea în exces începe să se adune la nivelul pleoapelor superioare, provocând aspectul de cădere a pleoapelor.

Pentru pleoapele inferioare, vârsta conduce la lăsarea pielii și a musculaturii adiacente.

Buni candidați pentru chirurgia pleoapelor sunt bărbații și femeile (de vârstă adultă), care au țesutul și mușchii faciali sănătoși.

În plus, candidații pentru această procedură ar trebui să aibă obiective realiste cu privire la ceea ce le poate oferi operația de blefaroplastie.

 

Candidații pentru chirurgia pleoapelor sunt pacienții care au:

  • ochii umflați ce îi fac să arate mai în vârstă decât sunt de fapt;
  • pleoape căzute care îi fac să arate permanent obosiți, chiar dacă ei sunt plini de energie;
  • pleoape căzute care afectează capacitatea vizuală.

În plus, ar trebui:

  • să fie fizic sănătoși;
  • să nu aibă afecțiuni grave ale ochilor;
  • să renunțe la fumat cu cel puțin două săptămâni înainte de procedură.

Ochii migdalați și liftingul de sprâncene:

Ochi migdalati

Sunt unii pacienți care își doresc ochii mai migdalați, asiatici sau cu aspect de ochi de pisică. Prin operația de cantoplastie dr. Panțuru poate crea acest aspect.

Unii pacienți doresc un lifting al sprâncenelor (ridicarea sprâncenelor), în același timp cu operația de chirurgie a pleoapelor. Liftingul de sprâncene ajută la minimizarea cutelor care apar pe frunte. De asemenea, ajută la repoziționarea sprâncenelor mai mici sau a celor căzute.

Asocierea blefaroplastiei cu liftingul sprâncenelor oferă pacientului un aspect întinerit, împreună cu un aspect mai odihnit în etajul superior al feței și al regiunii oculare.

Există mai multe tipuri de proceduri de ridicare a sprâncenelor:

Liftingul deschis de sprâncene: Această procedură utilizează o incizie continuă, care începe de la nivelul urechilor și merge în sus în spatele liniei părului.

Liftingul endoscopic: Aceasta este o procedură minim invazivă care utilizează incizii mici la nivelul scalpului, la final rezultând cicatrici minime.

Liftingul sprâncenelor prin incizia de blefaroplastie: O procedură care reglează poziția sprâncenelor folosind incizia pleoapelor. Este o procedură de amploare atunci când se efectuează concomitent cu chirurgia pleoapelor superioare.

Lifting direct: O procedură care implică o mică incizie, direct deasupra sprâncenelor și este ideală pentru pacienții în vârstă, cu riduri pe frunte.

Cei mai multi pacienți se recuperează în cel mult două săptămâni, dar per total pot trece mai multe săptămâni până se pot vedea rezultatele finale ale procedurii de lifting de sprâncene. Dr. Panțuru va discuta detaliile procedurii cu dvs. și va determina dacă sunteți un candidat bun pentru ca această operație să fie realizată concomitent cu aceea de chirurgie a pleoapelor.

Care este prețul unei operații de blefaroplastie și prețul liftingului de sprâncene?

Costul operației de blefaroplastie și costul liftingului de sprâncene este variabil în funcție de particularitățile cazului, precum și de tipul de anestezie utilizată (anestezie locală sau generală). Există un preț blefaroplastie, preț lifting de sprâncene, preț operație „ochi de pisică”, preț ochi migdalați.

Pentru oferta de preț a operației de blefaroplastie și prețul liftingului de sprâncene vă rugăm să vizitați pagina: Preț blefaroplastie/preț lifting de sprâncene.

Puteți accesa Galeria Foto pentru a vedea câteva dintre rezultatele de care pacienții operați de Dr. Radu Panturu se bucură in prezent.

Articole de interes:

Call Now Button